torsdag 13 oktober 2016

Grapefrukt och plättar

Idag har man blivit hoptryckt. Tuttografi stod på agendan. När jag gick in hade jag två grapefrukthalvor (lätt skrynkliga men ändå) och när jag gick ut hade jag två plättar. Inte för att jag har mycket att komma med i tuttvärlden, men dom lyckas ändå dra ut dom längre än vad man trodde var möjligt.
Svettig var jag också. Jag åkte kommunalt pga dåligt med parkeringar och Gubbe behövde bilen. Jag väntade på bussen länge och väl. Eftersom jag inte gärna står still och väntar så vankade jag omkring och då passade bussjäveln på att åka ifrån mig! Mer än 2 minuter innan avgång!!! Jag tror jag svor lite. Högt!
... jag gick. Det var inga problem med det - 25 minuter , men jag hade ju en tid att passa. Det blev en promenad över skogskyrkogården i Solna.
Där var det lugna gatan. Tills jag kom. Jag tror att dom skruvade lite på sig i gravarna när jag susade förbi med andan i halsen. Men dom kan behöva lite uppståndelse. Det är ju snart allhelgona också. Då ska det ju ändå bli fullt ös med folk och lyktor på kyrkogården.

Nåja, nu är det gjort. Och imorgon är det fredag. Då ska jag träffa finaste vänner och plocka svamp. Jag hoppas att vi gör några fynd för här hemma har jag inte hittat en enda i år. Nu ska vi ett par timmar norröver så jag hoppas att det kan finnas lite där.

För övrigt är jag lite irriterad på windows 10. Ofta när jag kommer till datorn så har den startat om. Bara så där. "Hej" står det. "Vi har uppdaterat datorn". Vilka jävla vi? Och utan min tillåtelse!? Ska kolla upp det där när jag ids.

3 kommentarer:

  1. Emeleietha/Tarja: Det där vankandet känner jag igen, nu har jag gått runt i lägenheten hela natten.. ingen buss som åkte ifrån mig men kommer att ha bomull i huvudet hela dagen. Ska nog trampa i väg i regnet så kanske kan sova en liten stund. Datorn har sitt eget liv precis som du säger,läskigt och konstigt har det blivit.

    SvaraRadera
  2. Carina: Usch hur ska det sluta med våra grapefrukthalvor? Det kommer väl att bli några fler gånger de vill platta till dem lite ;-) Nåja de är fina ändå <3 Njut av fina vänner och svampskogen Kram

    SvaraRadera
  3. Ovanstående kommentarer har jag lagt in för dom försvann. Dom finns kvar men går inte att lägga in. Det har krånglat sig på blogger. Igen!

    SvaraRadera