fredag 28 oktober 2016

Rultig, skor och säng

Jag viktväktar sen fyra veckor tillbaka. Det är då fan att man inte ska kunna gå ner 10 kilo på fjorton dagar. Nä, just det.... du åt ju upp dig under 18 månader! För så är det. Man vill att det ska gå fort. Men det gick ju inte så fort att gå upp heller.

Nu är ju inte jag den som försöker bli smal. Jag är född rultig och har så förblivit. Men jag tycker inte om när det tar emot överallt och kläderna krymper. Jag måste lära mig att tänka mig för vad jag stoppar i mig. Jag äter knappt frukost, ingen lunch men middag och sen blir det tuggande hela kvällen på både det ena och det andra. Inte bra! Så nu äter jag frukost, lunch och middag och är nöjd. För mätt blir jag. Och jag unnar mig på helgerna. Det måste man för annars blir det för tråkigt. Och tråkigt går bort!
Jag väger mig på söndagar (vilket var ett dumt val när man unnar sig på helgen) och på tre veckor har jag gått ner nästan 2 kilo och det får man vara nöjd med.

Jag tänkte visa upp vilka fina skor jag hade på min Stay-Cool-fest. Är inte dom här coola så säg!?
Jag köpte skorna för 75 spänn på rea. Sen klippte jag ur serietidningar och satte dit med decoupage. Synd bara att dom inte pallade för mer än en fest! Men man kan ju inte gå omkring och vara cool hela tiden. Eller?

Sjukgymnastiken rullar på. Jag har blivit mycket rörligare och starkare. Däremot bråkar höften hela tiden så nu måste jag få någon rätsida på det. Det är alltså inte höftkulan som spökar utan den där osteochondrosen. Ny hård säng hjälpte inte heller. Fast kanske lite. Det var ändå välbehövligt att byta den. Man kan inte ligga som på marshmallows längre. Tyvärr!

Gubbe höll på att ligga ihjäl sig de första två nätterna. "Som att sova på golvet" sa han. Men jag föreslog att han kunde ha mjukare på sin sida när vi köpte sängen, så han får stå sitt kast. Och nu sover han gott iaf. Själv tycker jag att det var underbart att slippa sätta sig upp varje gång jag ska vända mig (typ femtiosju-och-en-halv-gång per natt). Nu kan man bara liksom glida runt.

28 oktober är det och solen skiner från klarblå himmel. Det är bara att njuta! Det ska ju bli en hemsk vinter. Hurrrrrr! Jag går i ide!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer: