onsdag 9 november 2016

Gräva skyddsgrop?

Denna dystra dag....

När jag först läste om att Trump kandiderade till president så trodde jag att det var ett skämt. Ett jippo. Nu känns det som en svart komedi. Av Bergman. Fast vi i pessimistklubben säger: var det inte det jag kunde ge mig fan på!
Inte för att jag gillar Clinton heller, men hon känns något, lite mer mänsklig om man får uttrycka sig så. Eller är det för att hon är kvinna?

Den där gulhättade pompösa slemproppen till man däremot, är jag osäker på har några mänskliga företräden alls. Men man kan ha fel. Jag hoppas att jag har fel!!!! Han har ju ändå varit gift tre gånger (!!!) och fått fem barn. (Konstigt. Tre fruar och han har kvar den frisyren!)

När min salig moder levde sa hon (vet inte vart hon hört det) att varje generation skulle få uppleva ett världskrig. Jag hoppas innerligt att hon var felunderrättad! Gubbe planerar hönshus. Jag tycker att det börjar bli dags för ett skyddsrum istället. Om man nu vill överleva.

Dystert är det. Och snön bara vräker ner.

Aldrig har jag känt sån dragkraft till att gå i ide som nu. Men om jag nu får till det där skyddsrummet, så kan jag ju använda det vintertid.
Skottat har jag gjort. Fast jag inte får för ryggen. Men man måste ju! Snöslunga står på önskelistan. Eller en "handyman" som kan skotta och köra mig runt. När Gubbe jobbar menar jag.

Frazze tittade ut så pass länge att femton snöflingor fastnade i pälsen. Sen gick han in och har sovit sen dess. Katter är inte dumma!
Och livet går vidare. Trots allt.

2 kommentarer:

  1. Jag tror det är ett under om Trumpen är i livet de här fyra åren, det finns ju andra galningar over there också. Jag tänker göra som Frazze, gå hem och lägga mig på soffan efter jobbet / Venus

    SvaraRadera