måndag 13 mars 2017

Sexnöd och stockholmstur

Jag hade ingen aning om att jag var i sån sexnöd. Var inne och uppdaterade min blogg baronessan.se och sen kollade jag igenom mailen. Det var ingen hejd på vad jag blev erbjuden. Man kan säga att det finns många sätt att använda sin kropp. Och då gick jag ändå inte in och läste utan detta var i ämnesrutan. Jag har nu rensat ut sisådär 900 mail/erbjudanden. Så ni förstår kanske att det är inte ofta jag kollar där.
Konstigt ändå att det handlar så mycket om sex. Det är ju inte så att jag skriver om det. Särskilt inte på engelska. Man kunde ju ha fått erbjudanden om choklad istället. Eller gratisresor. Men... man får inget gratis här i livet!
Någon gång emellanåt har folk skrivit till mig och frågat om jag vill skriva någon vers till födelsedagar och liknande. Dom säger också att dom gärna betalar. När jag då svarar att det går bra och att dom faktiskt får betala, så hör dom aldrig av sig igen. Gratis är gott! Men jag har faktiskt inte någon lust att sitta och ägna tid åt att hitta på rim/sånger åt folk som jag absolut inte känner och som sen förmodligen kommer att säga är sina egna alster. Då får dom tota ihop sina rim själva. Men nu för tiden blir det dåligt med rim. Lika bra det. Ett tag tänkte jag på rim.

I lördags var jag på "tur" med vänner i Stockholm. Vi hade så trevligt och roligt och solen sken på oss hela dagen.
När vi fick syn på den här skylten så såg vi det som ett tecken och höll oss till vatten hela dagen!
Här visar de 'tre vise männen' var La Camilla smög in till Knugen på slottet. Dom här tre vet då allt om sånt som inte är värt att veta!
Vid strömbron låg dessa fjäderfän och gubbade (oj, nu skrev jag fel pga ovanstående bild) guppade ska det vara. Det förstärkte vårkänslan.
Efter denna tripp hamnade vi hemma hos ett av paren och kollade på Mello. Jag har inte sett ett enda avsnitt tidigare så för mig var det nytt. Dock tyckte jag att rätt låt vann. Det håller minsann inte alla med om. Och jag kan i och för sig också tycka att det är lite egendomligt att andra länder ska rösta fram låtarna. Jag förstår ju vitsen med det, men jag tycker att det är fel. Men det är ju ett jippo och det drar ju in en hel del pengar, som jag hoppas kommer dit dom ska!

Jag tänkte mig en promenad idag i det fina vädret, men det kan man glömma. Ryggen och höfterna la ner verksamheten efter Stockholmstravandet. Nästa gång får dom dra runt mig i rullstol.

Nu ska jag sy!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Tantaluran sa...

Tack för en underbar (som vanligt) samvaro!! Puss!

Baronessan sa...

Puss och tack tillbaka!