onsdag 21 januari 2009

En gyllene tass - kan det va nåt?

Det var ganska länge sen det hände sist, men idag fick jag ett erbjudande med posten. Natural Killers DVD-böcker. Jag var utvald!!! Jag fick med en gratis dvd och för bara 9:- skulle jag få ytterligare två dvd + en dvd-spelare värd 449:-. Dessutom en hemlig överraskning helt utan extra kostnad om jag svarar inom 9 dagar. Det enda jag behövde göra var att öppna den lilla pappersfliken och se om just jag hade fått en guldtass, och kan ni tänka er - JAG FICK EN! Det enda man förbinder sig är att köpa ännu en dvd-bok annars kommer jag att debiteras för dvd-spelaren.

Jag trodde nästan inte att sånt här förekom längre. Att hitta klistermärken som ska klistras på en ruta på ett svarskort. I vanliga fall åker sånt här i soporna direkt men jag måste ju se hur mycket jobb de lagt ner på att försöka få folk att köpa.

Enda anledningen till att jag skulle köpa är det faktum att Hans Fahlén är guide genom serien. Men det får nog vara ändå.

3 kommentarer:

evaeva sa...

På kul svarade jag på ett sådant där erbjudande ifrån Det Bästa för många år sedan. Man skulle få en lott om man svarade.

Jag sparade allt material: Det tog 1 år och 25 utskick i från Det Bästa innan jag fick 1 lott som naturligtvis var en nit.

Baronessan sa...

Men du blev rik på erfarenhet!

Anonym sa...

Jag är ju svag för tigrar så jag hade nog fallit som en fura :)
Tack för besöket tidigare i eftermiddag, och för att jag ligger på din blogglista!
Kram!