torsdag 22 september 2011

Törstar efter mat

Jag har läst: Det kan vara så att du är törstig när du känner dig hungrig eller sugen!
Hur jävlig kan den här kroppen vara mot mig? Jag har i åratal försökt att ge den vad den behöver både näringsmässigt och då och då en godsak. Men hur blir man belönad? Jo, med att man kommer på sig själv med att krafsa omkring i skafferi och kylskåp i tid och otid efter något att stoppa in i kalorihålet. Man river och stoppar in, tuggar och sväljer men ändå känns det inte mättat på något sätt. Så man krafsar vidare och blandar havregryn med filmjölk och kakao och trycker i sig (om det är vad man just då hittar). Men det är då.... just då... som man alltså ska tänka på att man egentligen kan vara törstig?
Men varför ända in i alla grönjävliga fladdermöss säger då kroppen inte till att den vill ha vatten?
Här ska man tvinga i sig vatten fast man inte vill ha bara för att kroppen inte ska lura in en i skafferiet. Det är jättejobbigt att dricka vatten när man inte känner sig törstig. Jag känner mig aldrig törstig. Bara hungrig.Hur ska det sluta?

Å på TV är Philip och Fredrik packade... (Testar alkomätare tror jag) Vart är världen på väg?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Jag har också läst att man ska dricka när man är hungrig och jag har aldrig blivit mätt av vatten - jag vill tugga. Det finns så många knep att ta till för att lura hjärnan men vad hjälper det när inte magen går att kollra bort.
Har du försökt att skratta dig mätt?
Skratt ska ju kunna göra underverk.
Kram Viola

Baronessan sa...

Viola: Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha.... nä, det hjälpte inte ;) Men det funkar nog bättre än vatten ändå för att man möjligen tänker på annat. Kram på dig!