onsdag 11 januari 2012

Nu blir det rullstolsrace

Efter dagens skogspromenad var det dags för mig att åka till modern för att ta emot arbetsterapeuten (här kallad ap) som kom med en rullstol. Det tog sin lilla tid innan ap fått ihop tingesten. Det var ju benstöd som skulle monteras och det var inte helt enkelt.
Sen fick modern förmaningar om att sköta om sina lånade saker. Det är ju dyra saker detta gu´bevars. Alla hjälpmedel som lånas ut ska tillbaka. (Jo, det har jag försökt med en gång, men det var så svårt att få till en tid för att lämna, så jag gav upp och ingen har frågat efter sakerna. Tror att dom åkte iväg till återbruket till slut.)
Lite besvärligt blev det för modern med dessa fotstöd som skulle fällas upp och ner. Hon har ju ingen kraft och ser ju typ ingenting. Det tar nog sin lilla tid innan hon kommit underfund med tingesten. Men nu kan i alla fall jag ta ut henne på en promenad och det känns väldigt bra.
Jag skulle dock vilja vara med och lägga in en och annan pekpinne för konstruktionen. Det skulle vara sexkantsnycklar för att kunna ändra vissa saker, vilket jag tycker borde gått att låsa upp på lättare sätt. Påpekade för ap att man kanske behöver en sån där liten verktygsväska som fanns förr på cyklar.

2 kommentarer:

Helena sa...

Hahaha, "Föris" och "Peddisar" känns liksom inte riktigt rätt. ;)

Baronessan sa...

Helena: Nä, det kommer kanske inte att användas i folkmun :) Men vänta du, det kommer kanske något ännu värre. Men inte från mig :D