måndag 9 september 2013

Paketleverans

Idag kom den hem igen. Packard Hell... nej, Packard Bell heter den visst. Glad i hågen slet jag upp kartongen och började med att läsa på reparationsrapporten. Där står det:
Your system was tested intensivly. There are no problems with the hardware. System was recovered and bios updated. Tip: if you have still connection problems, please check out your router or contact your provider.
Här knöt jag ihop nävarna, drog in luft och lät den sakta sippra ut mellan mina sammanbitna tänder. Blängde skeptiskt på datorn som fortfarande låg där inlindad i plast och funderade på om jag skulle gå till soptunnan med den direkt.
Men så tänkte jag att den ska väl få en chans då. Så nu är den återinstallerad och jag bara väntar på fortsättningen. Det är ju fantastiskt att jag får samma svar från dessa reparatörer som från supporten trots att jag varenda gång påpekat att alla andra datorer fungerar felfritt. Och bios hade jag ju redan uppdaterat på uppmaning från supporten. Men det händer ibland, när man lämnar in saker på rep, att dom har fixat till något, fast dom inte säger det. Kanske för att upprätthålla en bild av att våra grejer är det inget fel på.
Längst ner på pappret står det sedan:
Kära Acerkund, vi vill alltid försäkra oss om att du är nöjd med den service du fått ifrån vår serviceverkstad under reparationen av din produkt. Ifall du som kund inte är nöjd med den lösningen på ert problem, kanske ni har några frågor, funderingar eller kommentarer kring vår service som blivit utförd; vänligen kontakta oss via e-post eller gå in på vår hemsida. Din feedback är alltid viktig för oss, vi kan därför
Och där tog det slut! Jag undrar nu så vad det är som dom "kan därför". Men dom kan vara säkra på att om den inte fungerar så kommer jag inte alls att skicka e-post utan då kommer ja att ringa igen.

Nu väntar jag bara på att mina nya telefonlurar ska komma hem också. HA, HA, HA..... och sen får man väl snart besök av de vänliga människorna som kommer med den långärmade vita skjortan med knyt i ryggen.

Nu ska jag gå och servera Frazze en stor portion tonfisk för han fyller 11 år idag! Hipp hurra för Frazze! Som liten kunde man nästan hålla honom i en hand, nu kan man möjligen hålla hans huvud i en hand!
Liten blir stor
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är mycket med det jordiska och det datoriska. Skam den som ger sig. Stort GRATTIS till Frazze.

Shirouz sa...

Troligen ska det stå" vi kan därför inte lämna ut vår epost-adress för det skulle bli för mycket för oss att bry oss om" eller något liknande ;)
Och stort grattis till Frazze!

Baronessan sa...

Frazze hälsar och mjauar!

Baronessan sa...

Du har förmodligen rätt. För det finns ingen epostadress!!! Däremot finns ett formulär på nätet som man ska fylla i som naturligtvis inte heller fungerar. Frazze vinkar med tassen! :)