måndag 10 mars 2014

Toarenovering

Vår lilla toalett håller på och får sig en välbehövlig renovering. Gubbe sliter och fixar fint. Ut med det gamla och in med det nya kan man säga. Fast det nya är gammalt. Eller rättare sagt i gammal stil. Som alltid!
Nu har han slitit upp golvet, ändrat på avloppet (vilket han hoppades att slippa) satt upp pärlspontpanel på väggarna och målat. Han har även klätt in det fasta skåpet med pärlspont. Han är minsann duktig när man väl får fart på honom.
Han ondgjorde sig lite över att han köpt för mycket färg, men jag tröstade med att vi har många fler ställen att renovera, varpå han glatt hoppade upp ur soffan och hjulade runt i vardagsrummet fjorton gånger. Japp! Sån är han.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

lilah sa...

Tänk vad du är duktig på att sy!!! En gång i tiden, för mycket länge sedan, sydde jag med lite grann. Till pojken när han var liten och till mig själv när jag var mellan 15 och 23 sisådär. Fast sådär duktig som du visat prov på många gånger, har jag aldrig varit.
Men nu hinner jag knappt sy i en knapp ens en gång.

Å vad fint det är med pärlspont!! :-)

Baronessan sa...

Laila: Tack! Fast jag syr mest på envishet :D Pärlspont är det finaste! Vill ha det överallt!

Emileitha/Tarja sa...

Duktigt gjort.. sytt och att du fått gubben att jobba

Shirouz sa...

Jag är imponerad, jag som inte ens vågat ta av huven på min symaskin. :) Jag tänkte också på att för att muntra upp gubben ännu mer kan du säga att när väl allt är klart är det dags att börja om igen ;)

Baronessan sa...

Tarja: Ja, särskilt det sistnämnda ;)

Baronessan sa...

Shirouz: Våga! Våga! Det kan bli en ny vårblus med rynk! :)
Jag ska meddela detta till Gubbe och då får han väl ta till gräsmattan för allt hjulande :D