torsdag 26 februari 2015

Farfarsfar still going strong

Man skulle kunna tro att ett åttioårskalas består av paket, blommor, kaffe och tårta. Glöm det! Nu har svärfarsan klivit över 80-strecket och det blev en hejdundrande fest. Klockan tre på natten fick vi -jag, Gubbe och mina svärföräldrar - som sista gäster, äntligen en taxi och kunde åka hem. Vid det laget hade födelsedagsbarnet dessutom dansat i flera timmar!

Här är han placerad på scenen och fotograferad med sina barnbarn. Bonusbarnbarnet nere i hörnet fick bli inklippt i bilden då hon redan åkt hem till sina små kottar.
Han hade även önskat sig en show som mina 2 döttrar, 1 dotterkompis och 4 svärbarn bjöd på. Inte hade de haft möjlighet att öva mer än ett par, tre gånger heller, som arbetande småbarnsföräldrar. Men på något underligt vis så får dom alltid ihop det och vilken kanonshow det blev!

småningom när medvinden kommer förbi och mina datorprogram slutat krångla, så är tanken att jag ska lägg upp showen på något lämpligt ställe. Helst vill jag ju lägga upp den på youtube, men då blir det krångel med upphovsrätten på musiken, även om det är aldrig så korta snuttar.

Tills vidare får ni njuta av detta bildkollage. Som ni ser så är ju både Aretha Franklin, Carola, Farbror Frej m fl. med i showen.
Ja, ni ser - man blir aldrig för gammal! Till 90-årsfesten ska vi nog ha karaoke också. Förresten... vi fick kaffe och tårta också. Ifall ni undrar. Och en himla massa god mat och dryck!

Men nog är det typiskt att det alltid ska krångla!? Min gamla photoshop började naturligtvis strejka just nu när jag behövde den till alla bilder. Då tog jag hem Gimp istället och den är jag ju inte van vid så då blev det lite picklande där. Sen skulle jag ha över bilderna till Picasa och då började röda-ögon-justeringen strejka!
Nåja, det kommer väl nya dagar då man kanske har bättre tur. Eller inte (sade pessimisten). På återseende!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

I mitt huvud sa...

Wow, vilken 80-årsfest!! Kul!!

TantGlad sa...

Hääääärligt. Härligt med en riktig STOR fest , fast man nåt ålderns höst.
Det ser ut som ni haft det jättekul.
Tack för bilder.
Kram från mig.

Susan sa...

Vilket härligt Party säkert både enormt kul och uppskattat av alla... Ha det bäst xx Susan