torsdag 14 maj 2009

Jag har en stor, fin skrattpåse!

Har ni någon bästa sida? Utseendemässigt alltså. Jag fick ingen ordning på min lugg och plötsligt så ville den ligga åt det andra hållet efter femtiotvå år. Okej, tänkte jag och kollade i spegeln från sidan. Såg inte klok ut. Kollade från den andra sidan. Såg inte klok ut där heller. Nu hade ju inte det så mycket att göra med luggen utan det var liksom det där oformliga ansiktet under luggen som liksom var alldeles fel. Nu kan ju jag skylla en del på glasögonen som jag inte hade på mig. Jag har ju brytningsfel och jag vill tro att det blev något fel på brytningen där i spegeln. Men det som blicken mest fastnar på när man (jag) ser mig från sidan är det där kalkonhänget under hakan. Jag har inte kommit på något bra att göra med det än. (Ni vet, som med klockorna i gäddhänget). Men jag vet varför man har fått en påse. Det är för att man har skrattat så mycket i sina dar. Folk som inte skrattat har ingen sån skrattpåse utan bara surkinder, eller mungipor som hänger ner till bröstbenet. Det är inte lika snyggt som skrattpåse. Nåväl, nu kom jag ifrån ämnet - från sidan. Jag har verkligen ingen snyggsida. Eller någon sida som är bättre än den andra. Men jag ska be Gubbe ta ett par sidokort på mig så jag får se ordentligt men det blir inte förrän till lördagen så man kan stärka sig med något samtidigt. Men helt klart så är jag snyggast framifrån - SKITSNYGG!

11 kommentarer:

Sveriges Gladaste Man sa...

BAronessan du är så fin så du behöver inte alls sätta gubbaskrället i extra arbete, Låt honom slappa i solstolen med en wirre i handen... Ha en fin fredag.

Bitten sa...

Om det är sant som du skriver har jag nog nästan skrattat ihjäl mig redan.

Annika sa...

Sida och sida...
'funderar*
Jag brukar skryta över mina små öron och min lilla söta näsa.
För övrigt det enda på den här kroppen som är litet och sött.

Baronessan sa...

Bitten: Hääääärligt!

Baronessan sa...

Annika: Man ska vara glad för det man har för man kunde ju ha varit utan helt...

Tantaluran sa...

Bakifrån - har man ju inte en aaaaning om hur man ser ut

Baronessan sa...

Tantaluran: Vem bryr sig...

stella sweden sa...

har ju bara sett dig framifrån...skitsnygg helt klart men visst några sidbilder kan förändra ALLT!

;)

Laila sa...

Usch ja, det där "kalkonhänget" under hakan... när fan kom det dit, har jag undrat? Det var en dag när jag skulle kolla om nåt såg OK ut i profil och jag tog fram den lilla handspegeln, som jag såg det!!

Om jag någon gång skulle få pengar över som jag inte vet vad jag ska göra med (inte troligt) så ska jag faktiskt använda det till att ta bort sånt där slafs, så jag kan få tillbaka min "käklinje" igen!

Baronessan sa...

Stella: Ja, men det man inte ser det lider man inte av. Heter det inte så?

Baronessan sa...

Laila: Den bara kommer och lindar sig runt halsen över en natt. Men du - lägg av. Lägg pengarna på något vettigt istället. Man ska vara glad åt sin skrattpåse!