lördag 9 maj 2009

Shoppa - okej då, men då får det gå fort!

Gissa vad.... Baronessan har varit på shoppingrunda! Iväg till ett sånt där stort köpcentrum som har alla affärer som man inte behöver. Det var inte igår. Få se nu när det var. Hm..... minns inte. Kan ha varit i december när det skulle köpas julklappar. Nu skulle det ju inte shoppas kläder heller utan presenter. Ett tvåårskalas och ett dop på gång. Men faktiskt orkade jag hitta ett par braxor också. Kors in the tak. Lurade in Gubbe i skoaffären (jodå, han var med! Till och med föreslog resan!!). Jag hittade inga skor men tjatade på Gubbe att köpa sig ett par vita loafers. Det ni. Fy fan vad han kommer att kunna gå omkring och glassa i dom i sommar.
Sen tillät vi oss en liten fikapaus och då, vid Gubbes påtår passade jag på att gå in på HM en sväng. Jag sa att han kunde läsa lite i min tidning jag hade köpt. "Är det en kvällstidning" frågade han. "Nä, Tara" svarade jag, varpå Gubbe utbrast "Nej, för helvete". Han ville minsann inte skämma ut sig med att titta i en kärringtidning medan han väntade. Nu behövde han ju inte vänta för jag var in, svepte runt och kom ut innan han hade druckit upp. Så är det när jag handlar. När vi går in i en butik så hinner jag springa runt ett varv och sen krockar jag på väg ut med Gubbe som inte ens hunnit in. Rena, rama joggingrundan och jag som inte ens joggar. Vi lyckades i alla fall köpa presenterna och det var ju huvudsaken. Sen for vi hem igen till korkeken...

2 kommentarer:

Bitten sa...

Det låter som jag när jag är ute och shoppar. In och ut, in och ut i affärer utan att hitta nåt att ha på mig. Kräsen kanske det kallas.

rosalucia sa...

Härlig/svettig dag!!!! Tänk att Gubbe följde med utan större knot...väluppfostrad! Fniss...