måndag 8 juni 2009

Snygga brudar i en park

Helgen har kommit och gått med en jävla fart. I lördags var vi bjudna till bonusdotter med sambo på sommarfest. Så mycket sommar blev det ju inte även om solen försökte värma oss lite. Men vi hade trevligt och roligt ändå. Tält och gasolvärmare var till god hjälp. Sen skulle ju en hel del av skocken envisas med att titta på någon konstig företeelse på TV. Några kortbyxklädda snubbar som jagade något runt, runt på en plan. Ingen blev gladare av det, eftersom det inte blev något som tydligen hette mål för dom pojkarna som dom hejade på. Jag höll mig kvar i tältet.
På söndagen var det bara att pallra sig upp igen för att agera fotograf på yngsta dotterns salong. Dags för nya bilder till hemsidan. Denna dag var solen framme och vi tog foton i Kronobergsparken på Kungsholmen. Alldels intill salongen. Det blev en hel del fina foton. Däremot var det kallt som satan så modellerna gick med ståpåls mest hela tiden. Men det var bara att bita ihop. Nu är ju jag absolut ingen fotograf, men med envishet och chans så kommer man långt. Här ser ni ett smakprov på de uppsnofsade "brudarna". Salongsinnehavarna L och J jobbade hårt för att fixa frisyrer och makeup. Hela dagen tog det men det var det värt.
Nu återstår "bara" att välja och ställa iordning bilderna för att lägga ut på hemsidan.

6 kommentarer:

synne sa...

De ser lite blåfrusna ut tycker jag.
Men de var vackra i sina fina frisyrer...

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Vilka snoffsiga damer;)
Man kan komma hur långt som hellst bara man är tillräckligt envis!

Baronessan sa...

Synne: Ja, dom fryser som hundar!

Baronessan sa...

Nadja: Javisst. Särskilt om man är envis med symaskinen ;)

Laila sa...

Jag kan höra det i mitt inre när du får frågan om hur det var, och du svarar: Jodå, jag satt i tältet och hade det roligt medan de andra såg på TV... :-)
Red dig själv, eller var redlös...

Baronessan sa...

Laila: Redlös var ordet sa Bull ;)