onsdag 26 augusti 2009

Denna dagen ett liv...

Vilken underbar födelsedag. Vaknar av att regnet står som spön i backen. Ja, men vad gör väl det. Inte ett smack. Gubbe hade ju i och för sig sagt att solen ska stråla resten av veckan men han är ju ingen meteorolog. Han känner inte ens i knäna när det ska åska.
Hur som hels så blev telefonen het av telefonsamtal från höger och vänster. Blir det värre ju äldre man blir? Det kanske är så att ju äldre man blir så ju mer förvånade blir folk över att man fortfarande lever så att de bara måste gratulera.
Hur som helst så funderade jag på att ligga i soffan hela dagen. Gick sedan över till att kolla på datorn och den visade sig helt oinresserad av att gå ut på internet. Nähä, så kan det vara när man bor i skogen. "Inget internet i skogen - ta istället en tur på krogen". Men hallå, det åskar ju inte ens. Hur kan lite regn skada mina ledningar? Nåja, jag bet ihop och bestämde mig istället för att möblera om i vardagsrummet. Ja, det är evigheter sedan nu. Jag släpade och drog och kånkade. Tog dessutom ur varenda gammalt jävla samlat glas ur våra "antika" glasskåp och diskade dessa eftersom de inte bestod av dryck utan av damm. Baxade över storteven till dess nya plats. Och hur blev jag belönad? Ingen mottagning! Ringde Gubbe och frågade om uttaget för antennen var urkopplad på detta ställe, men fick svar att icke så var fallet. Tappade helt intresset för Internetande, TV-tittande och möblerande och öppnade en flaska bubbel istället. Hade dock gott sällskap under hela tiden av Ella Fitzgerhald och Louis Armstrong som underhöll mig under mitt släpande och faktiskt fortfarande gör det! Härliga snubbar!!!
Som ni märker så kom internetet igång igång igen men shit! Här tänkte jag lägga in en länk med Ella och Luis men nu har mina tangenter fullständigt ballat ut. I give up!

10 kommentarer:

stella sweden sa...

grattis käääära baronessasessa på födelsedagen!

Tantaluran sa...

Vilken bra lösning du hittade på dina problem - dricka bubbel istället!!

Shirouz sa...

Låter som du hade en härlig dag utan både tv och internet, man kan definitivt ha sämre sällskap än Ella och Armstrong, jajemen!

Törnebohm sa...

Kikar in och önskar dig en go fredag.

Laila sa...

Kan meddela att det ändå inte var nåt av värde på TV igår. Sedan undrar man ju lite över detta ovanliga sätt att fira födelsedag på. Släpa möbler? Men det slutade ju bra med skumpa och Fitzgerhald i alla fall...

Baronessan sa...

Stella: Tackar så mycket!

Baronessan sa...

Tantaluran: Bästa problemlösaren!

Baronessan sa...

Shirouz: Jodå, det går bra utan bara det inte är hela tiden.

Baronessan sa...

Törnebohm: Önskar detsamma!

Baronessan sa...

Laila: Ja, men är man tidlös så kan det bli så där på födelsedagarna.