onsdag 27 oktober 2010

Varför kom jag att tänka på det nu då?

Fundering dök upp på såna där äckliga typer som är pedofiler. Hur fan funkar dom egentligen och framför allt hur kan dom vara så många? Det är väl den största äckelstatusen av allt att man har det som gemensamt intresse. (Oj, nu kräktes jag lite på katten).
En sak jag funderar på är - vet dom om själva att dom är jävliga, äckliga, konstiga, gör fel? Eller är det det som är själva grejen, att just göra något jävligt och förbjudet?
En knarkare måste ju själv inse att han är ute och cyklar för att kunna göra något åt sitt missbruk. Men innan han kommer så långt så tycker han ju att det är okej. Likadant med alkoholister. Han/hon slår ifrån sig allt vad dom orkar, försöker lura omgivningen och även sig själva för att kunna fortsätta dricka. Är det likadant med peddon? Att dom får en knäpp i skallen just när dom gör själva övergreppen och sen bekvämt "glömmer" bort dom? Hur kan man tycka att det är okej att skada ett barn?
Sjuka är dom i alla fall och jag begriper inte att man inte kastrerar hela bunden. OBS! jämförelsen gäller bara själva förnekelsen för drog- och spritmissbrukare är människor - det är inte pedofiler!

4 kommentarer:

Tantaluran sa...

Steriliserar? Kastrerar tycker jag!

Synnøve. sa...

Ett väldans känsligt ämne det där.
Styvsonen blev upplockad av en pedofil när han var 11 är. Det är 10 år sen.
Gubben visste vad han gjorde. De vet att det är fel det de gjör.
Han fingrade på styvsonen och stoppade sen 120 kr i hans byxficka!
Gick på efterlyst på tvn efter det.

De vet att de är annorlunda. Men enligt dem så är det vi som inte är normala. För att "leka" med barn anser de vara helt normalt.
Skjutas genom knäskålarna borde de.
Straff får de ju inte....
Mår illa!

Kram Synnöve.

Baronessan sa...

Tantaluran: Givetvis! Jag skrev fel. Ska genast ändra :)

Baronessan sa...

Synne: Nä fy tusan! Kunde just tänka mig det att dom tycker att vi är konstiga. SJUKT! Varför inte ett skott i pannan?