fredag 15 april 2011

Underredsbesiktning

Tänk vad jag har roat mig idag. Jag har varit på underredsbesiktning. Äggstockarna var finfina så här inför Påsk. Inte för att dom är direkt aktiva. Rena rama äggstanningen. Men alltså - OK-stämpel i aktern.
När jag ändå var på läkarhuset så tog jag en sväng till läkaravdelningen också för att fråga om moderns medicin som FORTFARANDE INTE KOMMIT FAST DET GÅTT MER ÄN EN VECKA!!! Här har man suttit och åkt fram och tillbaka till apotek för att hämta medicin som inte kommer in. Nu la jag ändå band på mig eftersom tjejen i receptionen knappast är ansvarig. Jag frågade istället om hon kunde kolla om det skrivits ut någon medicin och kors in the tak - det hade det! Det hade skickats till apoteket efter 17.30 dagen innan, men så sa hon även vad som skickats iväg. Fel styrka på medicinen!!! Jag är säker på att jag plötsligt hörde ett kraftigt gnissel och förmodligen var det mina tänder. Nu fick jag vänta i väntrummet i 15 minuter för att till slut få prata med en sköterska. Hon lovade att fixa det hela med hjälp av en annan läkare (eftersom moderns var ledig) och konstigt nog så fanns pillren där som utlovat!
En eloge till sjuksköterskorna. Dom har förmodligen fullt sjå att hålla ordning på sina läkare. Så nu tänkte jag skicka in ett förslag till regeringen att låta sjuksköterskorna ta hand om receptutskrivning. Hur svårt kan det vara när man bara skickar ut samma recept som tidigare? Förresten - låt dom ta hand om rubbet.
Ha en skön helg där ute!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 kommentarer:

Renée sa...

Jag måste säga att där jag går (Nässjö Läkarhus) fungerar allt så himla bra. Himla skönt måste jag säga. Innan när jag gick till landstinget var allt helt upp å ner plus att man inte fick gå till vilken läkare man ville, då blev de så sura! Jag är så glad att jag bytte, här blir jag behandlad som en person, inte som en sak! Hoppas du kan ta i och visa hur arg du kan bli, tyvärr finns det inget annat som hjälper... KRAMIS

lilah sa...

Haha, äggstanning! Det uttrycket ska jag sno - det låter mycket bättre än klimakteriet. :-)

Carina sa...

Äggstanning! Hahaha Är det det jag håller på att få just nu? Usch jag skulle ha gått på den där kollen för ettochetthalvt år sedan.... Kanske ska ta mig i kragen och gå och få en stämpel jag mé
Kram

Baronessan sa...

Renée: Jag ska byta läkarmottagning till mamman. Nu får det vara nog! Men jag märkte ju vilken skillnad det blev bara jag gick dit och ifrågasatte. Behövde liksom inte ens höja rösten. Dom kanske märkte att jag skulle bli sittande där om jag inte fick hjälp.

Baronessan sa...

Lilah: Eller hur! Höna som man är :D

Baronessan sa...

Carina: Det är alltid bra med en koll. Skaffa stämpeln! :)