söndag 8 april 2012

Låt den mänskliga mossan sväva ut

Av någon underlig anledning kom jag in på ett gammalt inlägg (från 27 april 2009) .Det gäller det ständigt aktuella ämnet: skönhet! Eller ska vi kalla det för något-mindre-fulhet. Jag kör det i repris så kan ni kanske ta det till er inför beach 2012.

Skönhet.... mummel, mummel. Så här tänker jag: man ska ändra på sig hela tiden. Göras snyggare, smalare, piggare och fan och hans moster. Varför inte tänka tvärtom? Lite som det japanska (tror jag det är) tänkandet när det växer mossa i gräsmattan. . Ta inte bort mossan utan vårda den och gör något vackert av den. Så tänker jag mig med utseendet.
De där irriterande hårstråna som vill försöka likna en mustasch på kvinnfolk - varför inte börja älska dom istället och färga dom i någon pigg färg? Rosa mustasch till rosa ögonskugga kanske. Ögonbrynen kan man sätta blåpermanent i. Dom kommer att bli såååå fluffiga och fina. Behåringen på benen kan man kanske försöka få att växa lite längre så man kan göra chica flätor längs benen. Hårförlängning är ju så populärt.
fat ladyGäddhäng - denna skinnansamling som svänger så vackert i vinden. Ta inte bort den. Pryd den istället med en snygg piercing! Själv funderar jag på att sätta in några guldklockor i rad, som kommer att pingla när jag går gatan fram. 
Och när kommer celluliter att bli inne? Jo, när jag kör igång mitt TV-program "fett fint" där vi slår ett slag för couscous-inplantat på låren för dom som inte har den där rätta apelsinhuden.
Grabbarna kommer inte heller att bli utan. Vad sägs om rödfärgat öronhår med tofsar i? Den läckra svulstiga ölbulan kommer att bli ännu läckrare med en tatuering i form av en jordglob. (Raring, kan du inte killa mig lite nere på Antarktis?) 

Slut från fitnessrutan och tänk nu på vad ni stoppar i er. Mer godis - mer att älska! GLAD PÅSK!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

Emileitha sa...

Tänkte så i förrgår, när skulle göra mig fin. Bara ta det tajta tröjan, handtagen kring höften får väl synas.. blir bara mer av mig.
Det var dagen då jag var mer på hugget på alla vis, det borde jag vara oftare kom jag på då !

Helena sa...

UNDERBART!! :D

Baronessan sa...

Det är rätt! Man blir ju lite trött på sig själv ibland att man bryr sig.

Baronessan sa...

...är kort :D