lördag 14 april 2012

Skapa din egen trädgårdskonst

Vad gillar ni mitt nya trädgårdsarrangemang? Ni måste hålla med om att det är originellt i alla fall. Man kan ju även tänka sig att ställa muggstolen på backen och plantera blommorna direkt i den. Men det vore alldeles för vanligt tycker jag. Det är mycket mer konstnärligt på det här sättet.
Funderar faktiskt på att låta den ligga kvar där och se vad folk säger. Kanske plantera lite slingerkrasse som kan leta sig ner och upp genom stolen. 
Jag tycker nog inte att det är konstigare än att ha tomtar i trädgården. Eller.... ja, kanske lite, men inte mycket. Ska kanske helt gå över till porslin och betong för arrangemang i trädgården, för blommorna får man ju kämpa med som en idiot för att dom ska vilja bo kvar. Det här är ju liksom lite mer beständigt. Funkar sommar som vinter. Jag har nog en hel drös med prylar som min samlar-Gubbe har sparat på som jag kan göra en sån däringa "installation" av.
Apropå vinter så har vi det idag. Aprilväder kallas det visst. Jag tror att mina påskliljor fryser lite lätt om öronen idag.
Nu ska det lagas mat till 6 barn samt respektive och 8 barnbarn. Glad lördag! 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

10 kommentarer:

Renée sa...

Trist med aprilväder... Skulle visst bli snö här oxå så det är bara att vänta in skitvädret... Tur det snart smälter bort!

Moster Ma sa...

Behåll "installationen" den är "skitsnyyg" !

Moster Ma sa...

Skitsnygg alltså...

Helena sa...

Tycker absolut att du ska ha kvar installationen och plantera blommor i den. Blir skitfint! :)

Baronessan sa...

Det ligger lite vitt ludd kvar fortfarande och mer ska visst komma. Lika bra vi vänjer oss, i november kommer det nog mer :)

Baronessan sa...

Skitsnygg var ordet sa Bull :D

Baronessan sa...

Ja, just det, med 2 g :)

Baronessan sa...

Skitfint är också ett väldigt bra ord i sammanhanget :)

Laila sa...

Hi hi, väldigt snygg installation! Ett litet förslag till en variant är att lyfta upp ringen (liksom falla ner den fast det blir ju upp nu...)och klämma fast en trädgårdstomte där, som då till synes försöker ta sig ur... :-)

Baronessan sa...

Du har så bra idéer du :)