tisdag 20 november 2012

Ett extra ben

Angående skelettfyndet hos den 37-åriga kvinnan. Hur desperat är man om man har sex med skelettdelar? Eller hur knäpp är man? Kanske att hon är engelsktalande och förväxlade bone med boner. Vad vet jag. Verkar inte friskt i alla fall.
Man vill ju helst tro att det bara finns en enda sån människa på denna planet, men tydligen inte. Hon har ju både köpt och sålt skelettdelar på nätet!!! Nu kanske inte andra människor använder benen för sex, utan kanske har en dödskalle som en chic detalj att odla blommor i. Vad vet jag.
Enligt Metro så kan skeletten komma från plundrade gravar i Kina, eller Indiens slum. Vill ni ha ett lårben så kostar dom tydligen runt tusenlappen sedan Kina har gjort exporten olaglig. Priset har nämligen gått upp på grund av det. Så innan var det lagligt!?? (går här upp i falsett) Man slutar aldrig förvåna sig.

Ja, ja, den sista dåren är inte född än. Eller dårarna, ska man väl säga. För dyker det upp en figur som t.ex. gillar att få massage med en elvisp, så kan man ge sig fan på att det dyker upp ännu fler!
Nåja, man får vara glad om dom använder gamla ben och inte ger sig ut att mörda för att skaffa dylika tingestar.
Klicka på bilden om du vill läsa mer om ben
Här måste ju bara Rolf Harris få vara med på ett hörn. Kanske är det benköparnas signaturmelodi.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

16 kommentarer:

Emileitha/Tarja sa...

Det går inte att förstå dessa människor..

Helena sa...

Vadå? Har du aldrig provat massage med elvisp?? ;)

Anonym sa...

Snart trillar öronen av på mej1

margareta

Baronessan sa...

Verkligen inte.

Baronessan sa...

Nej, jag håller mig till handvispen ;)

Baronessan sa...

Ojdå, har dom lossnat?

Fru Venus sa...

Helt enkelt så jäkla äckligt! Vad är det för fel på uppblåsbara Bengt?

Baronessan sa...

Hon gillar nog riktigt smala killar ;)

Marianne sa...

The skelett-woman får ursäkta men jag skrattade faktiskt åt galenskaperna!Vad annat kan man göra åt såna snurriga beteenden??! Jag vill INTE veta men det finns säkert både det ena o andra bakom vissa garderobsdörrar!
Din härliga blogg skrattar jag också till men gudskelov av en heeelt annan anledning,(inhalerar av lättnad *blink*)Bone/ boner,hahahaha,hysteriskt kul!!!! Nu ska jag räta upp ryggraden och vrida skallen rätt...dagen ska "fångas :-) Önskar dig härliga dagar!
Om baronessen så önskar så är hon välkommen till min Facebooksida! Sök i så fall på:Marianne Petersson Helsingborg men känn dig absolut inte tvingad....no,nix,nope!Jag har lagt bloggen "till vila" (sjuk humor) ett tag och gräver förmodligen inte upp den förrän efter jul!Ds.
Kram på dig :-)

Baronessan sa...

Glad att kunna glädja :) God lycka med att fånga dagen.
Jag sökte dig på Fejan men det fanns så många med det namnet. Sök mig istället Berit Barosen. Det finns bara två av oss :)

Laila sa...

Det är bara de färdig-dödas ben som kostar runt tusenlappen. Vill du ha ett lårben från en beställnings-dödad människa kostar det en nolla till...

Bara skojar, har ingen aning. Men säljer de organ från folk som behöver dem själva, så vet man ALDRIG.

Det var ett program för några år sedan om en kvinna som älskade broar. Hon hade rummet fullt av bilder, foton, modeller i glas,sten,brons,trä osv osv, leksaksbroar, stora och små broar... Drog hon ut en låda på måfå nånstans så var den full med broar.
Hon suckade lyriskt när hon pekade på sin favoritbro som hon hade över sängen och rodnade lite chict när hon frågade: "Är den inte otrooooligt sexig??"

Baronessan sa...

Ha, ha, ja beställning kan nog bli dyrt :)
Sexig bro??? Som sagt, den sista dåren är inte född än. Men jag tycker nog att broar är lite bättre än dö-ben.

Helena sa...

Det ger ju onekligen en ny klang till "skelett i garderoben" uttrycket. :D

Baronessan sa...

Ja, eller hur :)

Christina sa...

Lite läskigt egentligen vilka människor det knallar runt på gatorna. Såg i tidningen att hon triumferande utbrast att de inte kunde sätta dit henne för gravplundring, eftersom hon inte hade några spadar hemma...hmmm!
Jag har jobbat på Beckis och är inte förvånad vilka tomtar det finns. Folk verkar ha de mest underliga grejer för sig i sitt sexliv...huvva :)

Baronessan sa...

Tomtar var rätta ordet :) Usch ja, man vill helst inte veta :)