torsdag 17 januari 2013

Tvätteriföreståndare (inte *inna)

Milda Matilda vilken liten duktig husfru jag är idag. Har bakat matbröd och kardemummabullar samtidigt som jag tvättar som en galning. Men nu är jag rädd för att jag måste göra om alltihop för jag glömde sätta på mig dressen. Inte ens ett förkläde har jag fått på mig. Undrar om jag blir degraderad nu? Fast till vad? Hemmafru måste väl nästan anses som det absolut lägsta på skalan, eftersom det är en kvinnofälla, slavgöra och allt vad det heter. Ska kanske kalla mig för Fastighetsvårdare, Köksmästare samt Tvätteriföreståndare istället. Och man får inte glömma Bloggare! Men man måste tänka på att inte kalla sig för TvätteriföreståndarINNA för då är man i fällan igen och får lägre lön.
Kom ihåg också att man är inte arbetslös utan arbetssökande! Det är en jävla skillnad det! Det är lika fint som när städkärringar plötsligt blev lokalvårdare fast dom hade samma skitjobb och samma lön. Det borde ju ändå ha medfört lite mer i lönekuvertet.

Nu ska jag ta på mig assistensmössan och lösa lite excelmystik. Det är torsdag och det snöar små, små pytteflingor.

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Men lokalvårdare KÄNNS bättre, det vet jag i egenskap av ljust städkärring med lön och två tennisarmbågar. Sen kan jag tala om att det finns arbetslösa som inte SÖKER, och de är jag urless på. -10 graders kram! :-)

Anonym sa...

ha ha. ja ska vi ta DIREKTÖRSKAN!

MARGARETA

Baronessan sa...

Tennisarmbåge känns onödigt! Jag vet inte hur dom gör. Man måste ju redovisa vad man söker. Men det är klart, det finns väl inte tid att kolla upp.

Baronessan sa...

Det blir bra :D

Anonym sa...

Men hallå. Jag hör och ser inget. Du är ju diskjockey också. Imorgon nämner jag dig i min blogg. Bara för att du börjar på B.
Nu ska jag läsa klart Nesser.

Baronessan sa...

Hade inte tid igår. Okej, det är ju en anledning så god som någon :) Nesser - det är grejer det!!