onsdag 20 februari 2013

Php, html, kodning, fan och hans moster

Fy tusan vad det ska krångla jämt. Min hjärna är inte skapt för det! Jag la ju in look-a-like på en ny sida här, men det gick åt det berömda fanders (vad är det för urbota dumt uttryck egentligen?) Det verkar som att den sidan inte gillade att få så många bilder på/i sig. Det hoppade och for, hit och dit vartefter jag flyttade pekaren. Då gjorde jag en ny blogg istället och började lägga in där. Men efter ett tag funderade jag på vad det är för mening med att ha flera bloggar när jag redan har en hemsida.
Ja, det största problemet är ju att jag inte lyckats få till någon bloggfunktion på hemsida. Jag vill ju att ni ska vara med och kommentera också. Ett annat problem om man använder hemsidan är ju att man inte kan uppdatera hur som helst. Det kräver att jag använder mitt fasta program.
Sen finns ju Wordpress också, men den har jag aldrig använt och då känns det som ytterligare besvär med att lära sig den. Dessutom så lär det bli strul med att flytta min domän eftersom den ligger på mitt webhotell. Jag blir sååååå trött! Tror jag ska återgå till papper och penna. Men det lär ju bli ännu svårare då att få kommentarer från er.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

 1. hu hu hi! vill tala om att jag har överlevt!

  margareta

  SvaraRadera
 2. Nu vart jag feg o tog bort en lång harang..
  Ska det vara så svårt med detta bloggande..
  Du är kul o får absolut inte försvinna så Tackar för alla tankar du delar med dig..
  nära på att jag inte hänger med alla gånger..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej... jag fortsätter... en vecka till iaf... ;)

   Radera
 3. Okey, det här var överkurs för mig, kan jag få texten översatt till svenska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr, tekniska hörnets översättningsavdelning har åkt på semester.

   Radera