onsdag 6 mars 2013

Fel bokstav, fel människa, fel åt helvete

Jaha, man ska inte ropa hej förrän ugglorna skäller i mossen. Det är klart som fan att inte mailen går fram till AF när jag skrivit fel på namnet. Det skulle vara K och inte C. Ja, det var ju jävligt klantigt av mig! Men nu undrar jag.... varför fick jag inte något felmeddelande tillbaka???
Nu har jag skickat 10 testmail med olika konstiga namn till arbetsförmedlingen och INGEN kommer tillbaka. När jag skickar till tele2 så kommer omedelbart detta: Delivery to the following recipient failed permanently. Så brukar det vara. Men vad väntar jag mig. Det är ju AF. 
När jag upptäckte detta sent igår kväll (efter att jag slagit skallen i skåpluckan) så skickade jag mailet till K istället för C och förklarar läget. Vad händer tror ni? Jo, jag får ett meddelande tillbaka idag att hon är på semester!!! Jag är övertygad. Hon finns inte.
Så nu ska jag dit och skriva in mig IGEN. Sen ska jag fråga om dom gör så här för att skapa jobb åt sig själva. Tänk så enkelt allt hade varit om "K" hade skickat mail till mig istället för dessa jävla brev.
Då hade det inte varit några problem med förväxlade namn eller länkar. Men smidighet är inget man förknippar med AF. Dom skickar ju alla sina utskick via Posten för att dom ska ha något att göra. Och nog fan har dom att göra så länge AF är inblandad alltid.

6 kommentarer:

Anonym sa...

och när får vi de papperlösa samhället!

margareta

Helena sa...

Då är det ju några som har jobb iaf. :D

Baronessan sa...

Aldrig tippar jag.

Baronessan sa...

Ja, och nu glömde jag att jag skulle fråga om jag kunde få jobba där som avregistrerare :)

lilah sa...

Stackars dig! Du ska veta att jag tycker verkligen väldigt synd om dig, för jag minns hur jag själv mådde i alla år med AF och a-kassan!

Baronessan sa...

Det är synd om människorna, sa Strindberg. Han måste också ha varit i samma sits ;)