tisdag 5 mars 2013

Skitdag

Kunde ju vara kul om nånting gick bra. Nu har jag slagit skallen i en skåpdörr ordentligt också som final på dagen. Undrar om jag kan ligga ner i soffan utan att ramla i golvet och slå ihjäl mig?

För att pigga upp mig så går Frazze två steg ifrån mig hela tiden. Om jag slår ner röven någonstans så hoppar han upp i mitt knä. Klappar jag inte på honom då, så tassar han till mig med klorna. Undrar om man kan klämma ner honom i en bärsele för bebisar. Han kan vara för stor. Men det är klart. Jag kommer ju inte undan klappandet ändå. Och jag tror knappast att ryggen håller.
Så fort jag kommer två meter från matskålen så börjar ett svassande utan dess like. Spelar ingen roll att det redan finns massor av mat. Han vill ändå ha mer. Eller något annat. Godare. "Det finns inget godare" säger jag varpå han blänger på mig, svänger till ett halvt varv och försöker knuffa omkull mig med bakdelen.
Nu provar jag att ligga lite i soffan och nu sitter han på golvet intill och tittar uppfordrande på mig. Han vill naturligtvis att jag tar bort datorn ur knät för där ska ju han ligga!
Okej, jag ger mig. God natt! Ser fram emot en ny dag med något bättre struktur.

2 kommentarer:

Helena sa...

Naaw, han vet vad som är bäst för matte. ♥

Baronessan sa...

Han är så go så :D