fredag 2 maj 2014

Förbannade Telia-trassel!

Minns ni mitt inlägg om den missade inbetalningen till Telia? Klart ni inte gör. Jag fick ju dubbelt upp av inkassokostnad, men efter påpekande så drogs den ena tillbaka. Så bra då tänkte jag ända tills nästa räkning kom.

den nya fakturan har dom lagt till påminnelseavgift för samma jävla faktura som förut. Den som jag aldrig fick en påminnelse på utan direkt ett inkassokrav som är betalt!!! På detta dessutom en fakturaavgift på 19 kronor.

Jag skickade tidigare ett meddelande till Telia ang detta ärende och fick då detta svar:
Ni betalade in 268:- till Telia 20140328, men då hade redan inkassokravet gått ut till dig.
Inte sant! Vi betalade in den 7 mars = en vecka för sent. Inkassokravet kom 20140325
Eftersom du betalade försent så skulle du inte betala in 450:- utan du skulle bara betala in 182:- som gäller inkassokostnaderna, men du betalade även till sergel kredittjänster 450:- 2014-04-03.
Ja, för att ni påstod att vi inte betalat in, vilket vi trodde på! 
Blev för mycket betalt och därför så fick du tillbaka 268:- från Sergel Kredittjänster.
Nej, vi fick 238 kronor för att ni tagit ut en fakturakostnad på 30 kronor för något som ni skickat fel! Samt att jag fick ytterligare ett krav på beloppet innan förfallodagen på den första gått ut!! Och jag har fortfarande inte fått svar på varför jag ändå ska betala en påminnelseavgift för en påminnelse jag inte fått!!! 

Jag tänkte att jag skulle slippa ringa för att jag är så arg och för att jag inte har lust att sitta i deras kö. Men vi får väl se om det löser sig annars får jag väl lov att ringa. Och jag hoppas att dom då vill att jag svarar på en enkät om bemötande efteråt!
Går det så jävla dåligt för Telia nu så dom måste lägga på en massa avgifter som inte är sanna? Jag förbannar den dag jag bytte till dom! 
Jag har heller inte fått något svar på varför inte skulden från en månad läggs på kommande faktura. Men det är ju inte så svårt att lista ut. 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

Emileitha/Tarja sa...

Låter värre än jobbigt, de vet väl inte vad de gör. Hoppas slippa sånt elände, har funkat hittills.. vågar jag ens säga det !

Anonym sa...

Den ena handen vet ej vad den andra handen gör!!

margareta

Baronessan sa...

Tarja och Margareta: Nog blir man trött alltid :(