torsdag 26 september 2013

Utredning av trasselhärvan

Nu tänkte jag vara lite positiv (om jag törs. Gulp!) och berätta att trasslet har lagt sig.
1. Hemtelefonerna (fick 2 nya) fungerar nu!!! Är det inte lite märkligt att det är fel på två telefoner? Och som jag har ringt och krånglat och flyttat runt routern och haft mig. Så är det fel på båda (!!!!) telefonerna! Nåja, jag är nöjd att det fungerar.
2. Mobil. Jag har äntligen fått nytt abonnemang och slog till på en ny mobil på samma gång, så nu har jag kontakt med omvärlden igen! Nu ska ingen tro att det är full kontakt till mig, för man kan aldrig vara så säker på att jag har lust att svara. Men den fungerar!
3. Datorhelvetet. Till slut fick jag hjälp med datorn! Men inte från Acer utan från tekniker på Netonnet. Tackar! Skickade därför ett meddelande till Acer och förklarade felet och undrade hur dom kunnat missa detta. Dom beklagade det hela! Nu fungerar den iaf men den är inte stabil om man säger så. Förmodligen har jag lyckats få tag i ett riktigt måndagsexemplar. Eller så är alla av den typen instabila. Jag kommer aldrig att köpa något liknande hur som helst.
4. Katt. Gösta kom hem! Men det har ni väl redan sett ni som läser här. Det var ju trots allt det bästa! Nu har han legat och sovit i fotänden igen så jag har fått knöla ihop mig i ett litet hörn. Men det gör ingenting - bara han är här!

Det värsta just nu (för det finns alltid något värst!) är ändå nattsömnen. Den har ju alltid varit usel, men nu har min RLS ("Restless legs" eller myrkrypningar som modern alltid sa) av okänd anledning satt igång igen, så det är omöjligt att ligga still och sova. Jag vandrar därför iväg varje natt till gästsängen där jag kan rotera och sparka bäst jag vill utan att ha ihjäl Gubbe eller katt. I natt var det så jävligt så jag blev tvungen att gå upp och ta en värktablett för att få stopp på det hela. Det brukar hjälpa, men jag kan ju inte hålla på och trycka i mig värktabletter hela tiden.
Så nu ska jag ta mig till en läkare. Om jag får någon tid vill säga. Det är alltid lika roligt. Jag funderar på om jag ska gå en kurs i teater, så jag kan beklaga mig och gråta ut ordentligt när jag är där. Jag är urusel på att se lidande ut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

 1. Vilken jättefin fuchsia! Jag provade en sommar men de tappade bara de blommor de hsde vid köpet och var sen bara gröna. Tills det blev höst och de frös bort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit envis med mina fuchsior eftersom jag älskar dom. Efter att ha råkat ut för samma som du så hittade jag till slut den perfekta platsen. Skugga! Där trivs dom som fisken i vattnet :)

   Radera
 2. Härligt att se att det ordnat upp sig med trasslet, nu håller jag tummarna för att benen ska ordna till sig med och att du får hjälp när du går till doktorn. Ett knep innan du ska in, slå armbågsknölen hårt i något annat hårt, då kommer den lidande minen av sig själv. (sa hon som igår lyckades med konststycket att knäppa till sig själv med vattenkranen i köket, rakt på änkeknölen, hade någon regissör sett mig hade jag fått en ledande roll i en tragedi, sanna mina ord..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, tack för tipset :) Risken är att jag därmed glömmer varför jag är där och kanske visar upp mina armbågar istället.

   Radera
 3. Jag instämmer med övriga, att jag hoppas att allt fortsätter att fungera i all framtid nu då!!
  Jag har också en fuchsia som jag tagit in, men inte förrän den stod där så ledsen och hade tappat vartenda blad i stort sett. Så nu står här en kruka med kala stammar med lite blommor på längst upp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom ser verkligen inte roliga ut när dom blommat färdigt. Det är lätt hänt att man glömmer bort dom över vintern. Jag MÅSTE komma ihåg att ge dom vatten emellanåt :)

   Radera
 4. Underbar blomma! (kan inte stava till fuck sia)
  Mina tjejer säger samma sak, aldrig mera ACER!
  Jag är SÅÅÅ glad att Gösta är hemma igen :-) vet hur det känns.
  Jag är ganska säker på att simturer i havet hjälper mot myrben. Jorå.
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att en simtur i havet skulle hjälpa för man kan inte känna obehag när man dött ;) Du måste ha varit fisk i ett tidigare liv.

   Radera