onsdag 2 september 2009

Ännu fler absolut nödvändiga studier

Jaha ja, nu begriper man varför Gubbe står och lutar sig emot frysdisken i affären medan en annan flänger omkring och letar. Män spanar in 10 kvinnor under 43 minuter varje dag och då gärna i mataffären. Men vi kvinnor är inte oskyldiga. 20 minuter per dag kollar vi på 6 olika män och då helst på krogen. Inte så konstigt då att grabbarna leder ligan. Man handlar ju betydligt oftare än man går på krogen. Men jag ska inte klaga. Min Gubbe är faktiskt bra på att handla mat. Sen står det också att detta gäller män mellan 18 och 50 och Gubbe har ju precis passerat det sistnämnda! Kanke därför han ser lite bister ut. Jag som trodde att det var dåliga sportresultat.
Och sen.... en ny studie (igen) visar att singelkvinnor helst jagar upptagna män. Vad är så förvånande med det? Man kanske funderar på varför singelsnubben är just singel. Är det något fel på honom eftersom han inte är upptagen. Detta är en amerikansk undersökning och bland annat så tror man att det har att göra med amerikanska kvinnors tävlingsinriktning. Ja, jösses! Dessutom har man sett liknande beteenden hos fiskar och fåglar...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hm... Det är därför min gubbe är så förtjust i att storhandla. Jag som i min enfald har inbillat mig att han har sinne för ekonomi.
Känns som att jag har en hel del krogbesök till godo.

oumberligating sa...

Intressanta siffror det där, måste jag säga. Funderar på hur jag själv hamnar i statestiken. Jag skiter i ICa-butiken och håller mig på bloggen bland alla trevliga och kloka kvinnor här. Självklart så håller "Lilla Frun" ett vakande öga över mig. Hon har bara lagt sig i bloggandet en gång och det var när jag med en riktig gammal slaktbila högg sönder en julklapp.
Ja, det låter konstigt, men ibland får jag spel över vissa saker och måste avreagera mig (ler).
Hon sa att jag såg helt glalen ut på bilden och att en del kanske blev skrämda av den, men i sanningens namn så tror jag att det berodde på att jag var bar på överkroppen och att hon inte ville "dela med sig" av mitt muskelspel! Kul med det här manligt kontra kvinnligt och tvärsom, berört det flera gånger på bloggen!
Ha en fin dag!
Kram ifrån Peter!

Bitten sa...

Okej, eftersom jag i stort sett aldrig är på krogen så har jag väl nästan aldrig sett en karl. Eller?

Baronessan sa...

Lairama: Visst är det tur att det finns undersökningar som visar vad som verkligen händer...

Baronessan sa...

Peter: Nä, det är bra att "lilla frun" håller koll på dig :)

Baronessan sa...

Bitten: Nå, känner du någon saknad?

stella sweden sa...

Åhhh du är såååå vacker men det var INTE det som det handlade om...alltså jag försökte vara singel efts jag aldrig vart det men det sket sig! Juhuuu!
;)

Baronessan sa...

Stella: Så där är det alltid. När man tänkt sig något så blir det tvärtom. Hoppas lyckan står dig bi