tisdag 28 augusti 2012

Frazze - the cat!

Och nu över till något helt annat... Frazze här.
Efter att ha försökt sätta snavben på matte ett flertal gånger hajade hon till slut att jag ville gå på promenad. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att få ut kärringen i skogen.
Naturligtvis släpade hon med sig kameran ut. Den glömmer hon minsann inte. Tur att man gör sig så bra på bild.
Vi hann inte längre än en bit upp på tomten när hon började gasta: "Titta Frazze, en kantarell". Som om vi inte sett dom förut. Det har ju jagats runt i skogen efter dom där i veckor. Varför begriper jag inte, men dom blir som galna när dom hittar några. Det måste nog vara något liknande kattmynta fast för människor tror jag.
Matte fotade till höger och vänster. På vad vet jag inte riktigt. När hon fotade den här svampen så sa hon: "antingen är det en riska eller så är det risk för att det är en kremla" och så fnittrade hon. Låter ju inte klokt. Om det är något med risk så vill inte jag vara med.
Jag gillar inte risker även om jag är en hård och tuff kille. Ni ser ju själva. Faktiskt en av dom snyggaste katter jag sett på bild om jag får säga det själv. Ser nästan ut som att jag är på väg att resa ragg - det är ju så spännande i skogen.
Sen hittade matten ytterligare någon underlig svamp. Då påstod hon att det såg ut som att någon lagt en pizza. Jag tycker inte att den ser ut som pizza. Mer som en brun svamp med vita kanter.
När vi kom tillbaka till vår tomt så fotade hon den här busken. Sen sa hon: "varför heter det enbär för. Det syns ju tydligt att det är fler än ett bär". Hon är snäll, matte, men hon pratar lite underligt ibland.
När vi kom hem så var hon naturligtvis tvungen att ta kort igen på mig. "Oj, oj, Frazze, blev du så trött" lät hon. Trött? Ja, på alla dumma kommentarer kanske.
Sen kom en av mattes kompisar hit. Tant Anita. Henne gillar jag, för hon kliar så skönt. Så dagen har varit en bra dag. Tack och hej från en snygg katt i sina bästa år.

Okej Frazze, nu har du gjort ditt inlägg. Låt mig ta över nu.
Ska bara meddela att man ska aldrig säga något för då blir det tvärtom. Sean Banan, min doktor ni vet, ringde redan idag! Och vad sa han då? Jo, att det såg bra ut på röntgen. De förträngningar som tidigare varit där är nästan borta nu. Så snart kommer det att bli helt bra.
Tänka sig. Jag som inte ens hört talas om förut att jag haft någon förträngning. Det har ju sett så bra ut! Så nu skiter jag i det här och friskförklarar mig själv. Imorgon Zumbar jag igen. Toodeloo...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

  1. Frazze, du är skitsnygg ju! :) Och..ehh...stor. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Du får vara med i min fanclub :)

      Radera