tisdag 15 november 2016

Tittifitti och fula fiskar

Idag har jag varit hos gynekolog. En helt ny. Manlig. Sånt där är inte kul. När man inte vet vad det är för figur. Jag menar jag lägger ju inte upp underredet hur som helst för en tittifitti.
Men det visade sig vara en trevlig sort. Fast... sen när jag ligger där - uppfläkt som en uppsprättad gnu - och han kört in fingrar, stavar och stora skyfflar (känns det som) så säger han: "jag är ju egentligen inte gynekolog". Det är så det svajar till lite och under en hundradels sekund funderar man på om han tillhör lokalvårdarna.
Så jag sa: "nähä, vad är du då? Veterinär?" Då smilade han lite och sa: "ja, specialist på hästar".

Men sen förklarar han att han utbildar sig vidare till allmänläkare och är inte så himla bra på just ultraljud. Därför kommer en kvinnlig gynekolog in och sköter den delen. Ja, mycket ska man vara med om.

Vet ni hur många smeknamn det finns på det kvinnliga könsorganet? Hur många som helst! Hallongrottan, Gullefjun och Cylindern t.ex. Sen finns dom vanligare: Snippan, Fittan, Muffen, Musen, Muttan, Murvan och Busken. Är det inte fantastiskt!? 

Och hur många namn finns det för den här kroppsdelen?
Inte så många va?!

Apropå fitta förresten...
Den här figuren vid namn Bert K är ju i full gång som vanligt. Bostäder på hjul är det senaste. Först hyrde han ut asylmottagningar till migrationsverket. Han skiter ju fullkomligt i människorna. Men kan han tjäna en krona nånstans så passar han på.
Nu är det alltså dags att gräva guld med hus på hjul. Dessa ska tillverkas i Polen. Då undrar man: var ska dom placeras? Ingår bajamaja? Och är det nåt nytt? Husvagn har väl funnits länge.

Han drar dessutom en parallell mellan sig själv och Trump. Varför är jag inte förvånad? Dom till och med liknar varandra.
Oj, där kom det med någon släkting också. Men han ser i alla fall trevlig ut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar