Gris i svepning:
Stek gris i strimlor. (Jag använde mig av benfria kotletter)
Släng i en lök, hackad
Ett par gamla överblivna champinjoner fick göra sällskap
1 förp krossade tomater basilika
1 msk stark paprika (inköpt i Budapest men finns säkert även här)
Buljong (av någon sort)
Koka ihop detta.
Sex tortillabröd bredes med philadelphiaost
Lägg därefter på ett gäng av grisröran på varje bröd
Rulla ihop och lägg i form.
Ringla över lite olivolja och strö över riven ost.
Gratinera tills det blir färdigt.
Serveras med sallad och Creme Fraiche
Det blev svingott kan man säga. Nu ligger vi i soffan och stönar i matkoma. Nästa gång ska jag slänga i vitlök, för det glömde jag. Det går nog inte lika bra med selleri som med gris, men kanske med squash eller aubergine. Det får det bli nästa gång men säg inget till Gubbe!
Läs även andra bloggares åsikter om Recept, Gris, Fläskkött, Tortillabröd
Oooh yeeaa. Va gott det där lät... Måste testa göra det jag med... Kan mycket väl tänka mej att man går in i matkoma efter en sån superb middag...
SvaraRaderaHa det gott
Stora kramen till dej vännen ♥
Ja, prova vet ja! Kram till dig! :)
RaderaGud vad det lät gott!
SvaraRaderaJa, det blev mumsigt!
Radera