tisdag 26 mars 2019

Psykopater, våldsmän och sånt skit!

Det brinner lite överallt. Nu mest för Josefin Nilsson.
Att det bara fortgår. Hela jävla tiden. Att kvinnor inte använder stekpannan lite mer än vad den är till för. Fast man ska ju inte möta våld med våld sägs det. Men när det gäller misshandel är det inte lönt att vända andra kinden till. Fast säkert inte att slå tillbaka heller. Jag vet ärligt talat inte. Jag har mött många dårar i mitt liv, men jag har aldrig blivit slagen.

Alltså Örjan Ramberg. Den kan man inte kalla för hedersknyffel direkt. Jag har aldrig gillat den karln. Nu känner jag ju inte honom personligen - tackålov - men som skådespelare menar jag. Men nåt har han väl antar jag eftersom han varit anställd på Dramaten så länge. Eller är det ingen som vågar sparka honom? Det vore jävligt underligt om han inte åkte ut nu i alla fall. Och om jag var han skulle jag nog passa mig för folksamlingar med många kvinnor. Avskum!

Och som sagt. Hela tiden pågår det. Misshandel. Av både kvinnor och barn. Hur är man skapt om man anser sig ha rätten till att plåga andra människor? Satans psykopater! På nätet läser jag:
Psykopati är relaterad till en fysiologisk defekt som resulterar i underutvecklingen av den del av hjärnan som är ansvarig för impulskontroll och känslor.
-Ytligt charmig -Grandios personlighet -Lögnaktig och manipulativ- Saknar skuldkänslor och empati- Tar inte ansvar för sina handlingar- Impulsiv och har dålig självkontroll
tjejer där ute - se upp för de allt för charmiga typerna. Och kolla upp deras sinne för empati.

Och för er gubbar som drar till med "inte jag" - upp till kamp mot dom som borde få smaka på sin egen medicin. Det är för mycket ryggdunkande. Och för er som kanske, kanske säger att "kvinnor kan också misshandla" så säger jag: visst, men det är som att jämföra ett hav med en droppande kran.
Misshandlare borde få fingrarna avhuggna. Dom kan få spara tummen på ena handen som dom kan torka sig i röven med. Och våldtäktsmän borde få kulorna avlägsnade. Särskilt pedofiler.  Amen!
Och till alla de kvinnor/tjejer där ute som kämpar för att alla kvinnor ska få vanlig jävla lugn och ro, ni är mina stora idoler! Så mycket hat som ni får utstå dagligen. Jag har er i mitt hjärta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Ibland så stänger jag bara av allt så jag slipper se och höra om detta pågående elände, annars sover jag för dåligt när jag tänker på vad som pågår.. Varför massa våld och kvinnosynen och stackars barnen som blir utsatta... nej.. vad händer..

    SvaraRadera