tisdag 7 mars 2017

Rörande rastlös

Ibland blir man förvånad över sig själv. Jag tränar! Jo, ni läste rätt. Tränar. Idag har jag cyklat på träningscykel i 20 minuter och ryggtränat i 20. Hemma alltså. Det är ett måste för att jag ska få någon ordning på den här skitryggen. Helst varje dag. Annars blir jag väl sittande i någon hörna. Och jag gillar inte att sitta i hörnor.

Jag gillar inte att sitta stilla för länge över huvud taget. Jag blir rastlös. Jag måste iaf ha tillgång till en stickning eller en dator. Gubbe däremot har talang för det där. Han kan koppla av i timmar framför TV:n utan att röra sig. Ibland tror man att han är i koma. Möjligen klappar han katten. Inte för att han gör det jämt. Kopplar av alltså, men han kan!
Förmodligen är det därför han sover så bra också. En annan ligger som en torktumlare nätterna igenom. Jag kan t.ex. säga: "det var ett jävla liv på Gösta (katt) i natt. Jag trodde han tagit in en mus". Svaret blir: "jaså, jag hörde inget." Sånt är jag avundsjuk på. Annars är avundsjuka inget som ligger för mig.

Symaskinen är det ganska bra fart på iaf. Den där nya fina overlocken! Det är blandade utrop i syrummet av 'helvete', 'fan', 'hurra' och 'yes'! Dessa har jag skapat sedan november. Fast inte allt på overlock. Den 'gamle' Berninan hänger med än.

Och mer ska göras. Men jag tror att jag sticker emellan med några kuddfodral innan det blir några kläder igen. Men... det är en pojkjacka och flickklänningar på gång. Bland annat. Syrummet är fyllt med tyg så det är bara att sy. Problemet är det där med att bestämma sig. Det är min sämsta egenskap. Eller EN av mina sämsta.
Ute snöar det på tvären. Det är väl i och för sig inget konstigt med snö i mars, men när det inte snöar när det SKA snöa - alltså på vintern - så känns det onödigt att det ska börja nu! Men tids nog får vi svettas. Eller gnälla över regn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

  1. Herrejösses vad du producerar på löpande band duktiga du !! Hoppas du har ordning med ditt kryp på benen och får sova, här varierar det väldigt mycket. Tack för omtanken !

    SvaraRadera