måndag 10 juni 2019

Inte lättklädd, men nätklädd

Jag har hittat det perfekta klädesplagget! Eftersom jag inte ska vara i solen - vilket jag inte ens vill - så är det skugga som gäller. Och vad har vi där? Jo de där STICKMYGGORNA! I Sverige finns 50 arter just av den. 44 av dom gillar människoblod. Och jag lovar - alla finns hos mig!!!
Det finns skogsmyggor. Dom lägger ägg på marken. Och sen de vanliga översvämningsmyggorna. Jag har båda sorter!
Hade väl inte gjort så mycket om jag inte blivit allergisk mot dom jävlarna! Så till höger ser ni dräkten för sommaren. Finns tyvärr inte i orange.

Myggor gillar fotsvettsluktande ost. Så det måste vara herr T som lockar hit dom. Och sen hittar dom mitt, godare blod. Jag kan ju aldrig lämna blod till sjukvården. Det går åt till myggor, bromsar och fästingar.

Blåser som fan gör det. Det gillar inte myggen sägs det.
HA, HA... ”mina” myggor skiter i blåst, regn, sol, åska. Det enda dom inte gillar är snö och vinter. Det har vi gemensamt.

Annars är det bra. Helgen har avlöpt med släkt och vänner. Jag och ett helt gäng kända och okända människor bevistade Uppsala och såg ZZ Top. Riktigt bra! Snart 70 bast och har kvar sångrösten. Inte illa pinkat.

Dom har dessutom varit ”moderna” med långt skägg sen 70. Men inte trummisen, som heter Beard och har mustasch.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Då hör vi till samma sort dvs att myggorna gillar oss för mycket, blev stucken flera dar sedan och det kliar ännu. Jag har flera sorters salvor som jag kladdar på men inget hjälper och stora bulor blir det. Troligen blivit allergiskt som du.. vad ska man hitta på då. Visst får jag heta fötter pga rls men inte svettiga så det måste vara annat. Kan ju inte ha långbyxor för då börjar det krypa..i benen.. ett helsike ! Jag sprayar med olika medel men hjälper inte.. får väl hitta något källare utan fönster och gömma mig där resten av sommaren..

    SvaraRadera