fredag 25 oktober 2019

Fyrkantigt tack

Kan någon förklara för mig varför det - nästan - bara finns rektangulära ramar? Jag vill gärna ha kvadratiska. I alla fall just nu. Jag kan ju inte vara ensam om att vilja ha det. Det finns ju trots allt några sådana. Även om det brukar vara en enda sort i en enda storlek som finns bland hundra andra. Visst, man kan måttbeställa men det blir oftast mycket dyrare. Jag får väl göra egna.

Som jag skrev i förra inlägget, så är jag så glad över min vitvide. Och nu har alla löv runtomkring fallit, utom de på viden. De lyser fortfarande gula.
Slutet på oktober och snart kommer den ljuvliga november. Fy faderullan! Det blir till att gå i ide, eller stänga in sig i syrummet. Det lutar åt det senare. Jag tror inte att min mage vill vänta på käk till i mars. Den är hungrig 24/7.

Men man får nog hålla igång. Det ska ju köpas julklappar. *stön* Fyra barnbarn, nio bonusbarnbarn, fem bonusbarnsbonusbarn. Det blir arton julklappar gånger två, typ. Men nu är i alla fall några så stora så att pengar eller presentkort är önskeklappen. Halleluja!
Men först ska vi ha Halloweeeeeen. 
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer: