måndag 28 september 2009

Instruktioner

Jag läser instruktionsboken till nya bilen. Den är inte lika bra som Kalle Anka men mycket bättre än Svenska dagbladet. Nu har jag ju i och för sig inte kommit så långt än. Känns lite tokigt att sitta inne och läsa en bok när man inte samtidigt praktiserar det hela. Ska snart ta mig ut och kolla lite på alla (jävla) finesser. Hälften kunde vara nog. Jag som skulle köpa överdrag till stolarna. Det får man inte göra hur som helst för det sitter såna där flopp-, flopp-, flopp-kuddar överallt i bilen som utlöses vid krock. Säkert en karl som har kommit på det, eftersom det är så många olika möjligheter till utlösning i den bilen.
För övrigt har jag sorterat (ganska hårt faktiskt) bland mina bilder. De bästa har jag nu lagt ut på Picasa för allmän beskådan. Bästa på det sättet att dom tilltalar mig i färg, form och händelser. När det gäller det fototekniska så skulle jag behöva sätta mig på skolbänken tror jag. Nu har kameran börjat strula också så lite irriterad är jag...

10 kommentarer:

oumberligating sa...

Jag sjunger inte sushins lov, men jag äter om jag blir tvingad (ler)!
Spännande det här med instruktionsböcker, själv är jag mycket dålig på att läsa dem, men då och då så blir det nödvändigt!
Ha en bra vecka och kram ifrån Peter!
PS: Tror du eller några av dina läsare på övernaturliga saker, vad med om en "lustig" sak igår!?

Tantaluran sa...

så många olika möjligheter till utlösning?????

Baronessan sa...

Peter: Instruktionsböcker är ett nödvändigt ont. Dock tror jag att vi kvinnor gillar sådana saker mer än gubbsen.

Baronessan sa...

Tantaluran: Ja, orättvist eller hur?

Red sa...

Undrar om inte en viss lastbilschaufför är inblandad i utlösningshysterin?
Bortsett från det - jag blir alltid lika imponerad av alla som läser instruktionsböcker i förebyggande syfte. Själv blir det läsning när problemet uppstår - och de där finesserna - där tar jag hjälp av den yngre generationen :)

oumberligating sa...

Får man skriva fler kommentarer under samma inlägg egentligen? Undrar om det är att "kliva på" någon oskriven bloggsed, vet inte, skriver i allafall, har ju egentligen aldrig brytt mig så mycket om vad som är "skick och fason", det har funkat ändå!
Idag har jag gjort ett ovanligt kort inlägg för att vara jag, nu ska jag ägna dagen åt att skriva kommentarer och tala om för mina "vänner" hur bra de egentligen är och då kanske det inte handlar just om hur bra bloggen är utan en liten annan tanke finns där.
Så Viveka du är helt enkelt Bäst, hoppas någon sagt det till dig sista tiden. Funderar på att starta upp en ny blogg www.dombästaavdombästa.blogspot.com (ler) ja, ibland så förtar jag mig så det är nog bäst (!) att ta det lite lugnt med uppstartandet av nya bloggar.
Ja, varför bloggar man runt en Tisdag och talar om för folk att de är "Bäst" då, enkelt alla mår bra av att höra då och då hur bra de är och får man sedan höra att man tillhör de "Bästa" så ger det säkerligen "ringar på vattnet"!
Ha en fin Tisdag! Kram ifrån Peter!

Baronessan sa...

Peter: Nä, man får nog skriva hur många inlägg man vill! I alla fall på min blogg. Men... vem fan är Viveka?
Men visst är det härligt att höra att man är - om inte bäst så i alla fall - bra! Kram tillbaka.

Tantaluran sa...

Du har väl inte glömt bort att blogga??

Laila sa...

Är eran bil en sån som man kan byta glödlampa på själv, eller en modern som man måste lämna in på verkstad om halvljuset går sönder?

Såg på Plus att det tydligen var vanligt, så nu skäms jag inte längre när jag lämnar in min bil. Men irriterande är det. Tacka vet jag min gamla Amazon, frid över dess minne.

Baronessan sa...

Laila: Jag har en händig man och en ännu händigare bonusson som är bilmek! Vet faktiskt inte hur det ligger till med det men fick höra att dom är dyra som satan så jag får akta belysningen.
Gamla Amazoner är guld!