söndag 10 februari 2019

TV och annat jidder

Mello... detta jippo. Förra veckan sov jag mig igenom programmet. Jag vet inte ens varför det var på.
Denna vecka tittade vi. Inte vet jag varför. Kanske för att den kanalen var på och inget annat att se.
MEN... Var är melodierna? Eller är det så musik är nu för tiden? Jag kan för mitt liv inte komma ihåg en strof av det jag hört två minuter efter att dom slutat sjunga.  Och variationen. Den är ju inte stor. Kanske inte så konstigt, med tanke på att det i stort sett är samma personer som skrivit musik/text.
En annan sak jag inte heller kan begripa är hur man kan vara fem personer på samma låt!?
Nåja, det finns dom som gillar och om inte annat så samlas det ju in pengar och det är ju en god sak!

Men sen kom ju QX-galan. Och där var det minsann trevligt. Glada, kärleksfulla människor i alla möjliga färger och former. Alla var glada och några fick pris. Alltså detta att folk kan få vara som dom vill. Ska det vara så jävla svårt? För vem är normal??

Idag har jag farit runt och letat tyngdtäcke. Allt för att jag ska kunna sova bättre. Men inte fanns det. "Om du vill kan vi beställa hem". Jo, men se det kan jag också! Så det har jag nu gjort. Beställt på nätet. Sen får vi se om man får sova.

Vi höll båda två på att få panik eftersom vi var inne i ett sån däringa bautastort köpcentrum. Irrade runt som två vilsekomna grävlingar (vilket vi ju i stort sett var). Så fick vi för oss att fika. Och nog fanns det mat- och fikaställen alltid. Men det var ju smockfullt tamejfaderullanlej överallt.
Vad är det med folk? Trivs ni inte hemma längre? Sitter och surplar på en latte i timmar och hasar sig fram över golven gloendes i sina mobiler. *stön* Det är inte utan att man har lust att skrika "SE UPP FÖR DEN RABIESSMITTADE HUNDEN" (apropå att vara normal!)

Guuuudars så skönt det är hemma i skogen! /Hälsningar Skogsmården

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

 1. Nu bloggar du så tangenterna glöder väl för fullt?! Har läst och kommit fram till att man borde blivit född med en egenskap så man passar in i Pride-världen - de verkar ju har himla kul jämt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men det går nog snart över. Periodare som jag är.
   Ja visst har dom kul! Iaf dom som vågat sig ut ur garderoben.

   Radera
  2. Ja precis, det är många där inne i mörkret som man ömmar för och önskar att de var så starka att de tog steget!

   Radera