söndag 7 mars 2021

Missbruk, keyboard och befruktningsorgan


Kred: Leslie Moak Murray
Hej, jag heter Berit och jag är en missbrukare. Av sömnad. Sådär. Nu har jag sagt det. Ni tror jag skojar? Nej, för när jag inte har fifflat runt lite i mitt syrum på ett tag, då får jag tydlig abstinens. Börjar trumma med fingrarna, skakar med benen och tröstäter. 

nu har jag kommit på varför jag går upp i vikt också. Då frågar man sig ( jag mig) varför jag inte bara syr hela tiden. Men det beror oftast på att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska skapa. Eller att jag inte hittar mönster eller - ve och fasa - inte har något material! 

I mitt syrum är jag lycklig. I mitt syrum är jag också vansinnigt förbannad. När det inte blir som jag vill. Mitt blodtryck kan höjas med flera.... decibel. Eller vad det heter. Måste jag sen lämna rummet mitt i ett skapande för att Mister kommer hem och är hungrig, då når blodtrycket alla övre gränsvärden.
Men jag är en vänlig själ. Jag slår inte min man. Jag bara morrar lite i ena mungipan medan jag lagar ihop en Cour de filét Provencale. (Eller en burk fiskbullar).

Nu har jag fått en annan idé i huvudet. Jag vill lära mig spela piano (keyboard). Det har jag velat i många år men eftersom jag hela halva mitt liv tänkt att jag inte kan, så har det inte blivit något av. 
Jag i ett nötskal: ”jag vill och har alltid velat”. Velar gör jag tio av mina vakna timmar. Bestäm dig människa! Snart är du död. Då får du bara spela harpa. Men om man hamnar en trappa ner så vet jag inte om det finns några instrument. Förmodligen är det Trio med Bumba som spelar ”man ska leva (!) för varandra” på repeat 24/7. Kan också vara... (Oh min skapare, låt det inte vara sant!) Carola som sjunger Eeeeevigheeeet.

Just det! Nu kom jag på att jag skulle dryfta det här med ståuppare. Tittade igår på några på Netflix? Jag gillar standup. Och jag är absolut inte moralisk av mig. Jag kan själv vräka ur mig både det ena och det andra, men..... måste man prata om sitt könsorgan/sexliv HELA TIDEN? Om det vore roligt så: ja. Men det blir bara tröttsamt. Är det meningen att det ska chocka? Eller har man missupfattat det hela med ”stå upp” och tror att det har med befruktningsorganet att göra? Det viftas lite väl mycket med den ”enögda bacillspridaren”. Jag gillar dom som kan få till roliga sexskämt utan att ge en luktförnimmelse av gubbgren.

Här kommer en av mina favoriter som sällan/aldrig talar om sitt kalsonginnehåll. Älskade Ankan!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 kommentarer:

 1. Abstinens ja, känner igen det.... det gäller både att fota och brodera. välkänt fenomen. Men spela keyboard.... Nä... där går gränsen... skulle vilja lära mig baka med surdeg och så baka kroasanger.... eller hur det nu stavas.
  För stunden sitter jag och försöker klura ut en god smörgåstårta till den 15 mars. Får se vad det blir :D
  Ha en fabelaktig fin eftermiddag nu. Här blir middag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Baka med surdeg är enkelt. Att hålla liv i degen desto svårare. Men du bakar ju jämt så du kan nog. Själv försökte jag mig på wienerbröd en gång. Aldrig mer! Kram!

   Radera
  2. Att baka med surdeg är lika svårt för mig som att baka sockerkaka, rulltårta och muffins. Det har jag gett upp :D Wienerbröd har jag inte gjort. Där är gubben bäst :D

   Radera
 2. Ha ha ha... ja han är jäkligt kul den killen!!! Hoppas du har det bra nu i dessa jäkla tider... det är nu det behövs lite humor!!! Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Nu åkte mungiporna upp rejält efter att ha läst ditt, nog är pysslande ett behov som håller humöret någorlunda jämnt.. inte har jag någon som stör heller men ändå kan jag bli vansinnigt arg på allt som inte vill som jag vill.. Det är väl ensamheten som gör mig galen just nu.. hoppas det ändras snart. Må gott o fortsätt att sy o greja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man undrar när det här eländet ska sluta. Vi pysslar väl på :D Kram!

   Radera