fredag 5 september 2014

Ditt och mitt val

Ju närmare valet vi kommer, ju mer nervös blir jag. Varför då? undrar vän av ordning. Jo, det finns ju ett parti som man helst skulle vilja glömma att det finns. Dom heter SD och även om själva partimedlemmarna ger mig kalla kårar så är det ännu mer det faktum att en hel del kommer att rösta på dom som gör mig nervös.

Eftersom det gjorts mycket narr av SD så är det inte troligt att så många öppet kommer att berätta att dom röstat på partiet i fråga, men jag vet ändå några personer (som - som tur är - inte finns i min omedelbara närhet) som kommer att göra det. Och det handlar ju inte om något annat än hat mot invandring. Jag har lite svårt för folk som hatar så mycket och så många.

Nu är jag inte en person som brukar uttala mig i politiska frågor över huvud taget, så jag lämnar över ordet till dom som kan: EXPO och Magnus Betnér. Tack och lov för att dom finns!

Tyvärr är det ju så att dom som tänker rösta på detta parti inte kommer att ändra sig. Det är svårt att få folk som hatar att sluta hata.

De vackraste ord jag vet är medmänsklighet och empati.
Glöm inte att rösta!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Det är de vackraste ord jag vet också! Jag vet tyvärr en del som kommer att rösta på dem också, det övergår mitt förstånd hur *** man resonerar då.

    SvaraRadera